Ideer til at skabe historiske kostumer til dit show eller spil

Kostumer er en væsentlig del af enhver social begivenhed. Men hvad hvis du ikke har lyst til at bære et kostume? Men hvad hvis du bare vil være dig selv? Halloween handler om at lade dit sande jeg skinne igennem, og få dig til at føle dig speciel.

Kostume er en karakteristisk stil kjole eller påklædning, hvad enten det er for et bestemt køn eller en gruppe, der repræsenterer æra, kultur eller erhverv. De betragtes også som en persons eksklusive mode. tyrolerkjole Kostumet er simpelthen en kunstnerisk repræsentation af personen. Der er mange typer af kostumer, der er populære blandt skuespillere, musikere og teater grupper over hele verden.

De klassiske kostumer repræsenterer de ældre stilarter dressing og blev båret i århundreder ninja turtles kostume. De omfatter typisk en kilt med grønne områder og støvler. En række kulturelle kostumer afspejler den europæiske kultur. Disse omfatter kjoler, kilts (en form for knickers), frakker eller jakker, hætter eller hætter, langt hår, bejeweled hoveder og frakker med hætter. Disse tøj bruges til bryllupper eller særlige lejligheder såsom begravelser, parader og historiske reenactments. Du kan også finde kjoler, der er mere formelle til visse lejligheder.

Nogle af disse kostumer afspejler specifikke historiske tider og perioder. Et eksempel på dette er en middelalderlig kostume. Det kan bruges til at repræsentere regalier og ansvar riddere, adelsmænd, troldmænd, riddere eller livegne. Kvinder og mænd bar fløjl, satin og ermine kostume under renæssancen.

Før kostumedesigneren kan begynde at skabe, skal han være opmærksom på visse retningslinjer. Den første er at skabe en idé, der passer til temaet for produktionen. De fleste kostumer tage mange uger, nogle gange endda måneder, at designe og være klar til brug på produktionen. For at sikre den perfekte skildring af, hvad skuespillere og skuespillerinder forsøger at skildre, designeren har til at samarbejde med teatrets kunstneriske direktører og andre medlemmer støbning og kostume hold.

Skuespillernes og skuespillernes kostumer i skuespillet skal også have en historisk inspiration. Tidligere ville dronninger og konger blive kronet med juveler for at få dem til at se kongelige ud. Også kostumer som dem båret af hekse eller troldmænd blev engang brugt til teaterforestillinger. Dagens kostumer har en lysere og mere komisk tone. Du bør vælge tøj, der afspejler de historiske og mytologiske aspekter af disse historiske begivenheder, hvis du vil have dem til at komme til live.