Mentorordninger og mentorordninger

Mentorer kan være et aktiv i din karriere avancement. Men du har brug for mere. Mentorordninger involverer ikke kun at sætte en person med erfaring inden for de indirekte områder, der tilsidesætter processer, og som har vist stor præstation på disse områder, men også i din karriere eller uddannelse. Mentorer bør være nogen, der kan vise dig, hvordan du gør noget, som du måske ikke kender. Du bør give en mentor mulighed for at få adgang til for meget kørselsproces. Han eller hun bør være til rådighed for støtte og til at se over skulderen. Mentorordninger kræver en betydelig investering af tid, men kan betale smuk udbytte.

Din mentor er muligvis ikke den rigtige person til at hjælpe dig med at navigere i din karriere. Du kan få værdifulde råd fra nogen i dit valgte område ved at henvende sig til dem. Mentorer kan være en person, der kan give dig en fordel på karriere-avancement side. En mentor bør roses for, hvad de gør, og ikke kun ordene. Du vil finde dig selv i en vanskelig situation, hvis du har en ny lærer, der svigter dig med et koncept.

Det er vanskeligt at vide, hvad konsensustænkning betyder på et nyt område. Du kan have en samtale med din mentor, hvis du er af samme sind. Hvis du er uenig, skal du ikke være bange for at stemme det. Mentorer bør være åbne for at lære af dig, og de bør også tro på dit potentiale for succes. Mentorer, der synes anspændt og ophidset kan outl lejer. Din mentor bør ikke spilde din tid. Han eller hun har måske travlt med at spilde din tid, og du vil ikke engang bemærke det.

Der er mange ting, der kan forårsage problemer for din mentor. Det er vigtigt, at du klart skitserer dine forventninger. Mentoren vil ofte give dig en deadline. Du bør også klart spørge dem om det. Sørg for, at det er retfærdigt, gennemsigtigt og gensidigt fordelagtigt. Mentorer bør være nogen, du er mest tryg ved, og som tilbyder ærlig feedback.

Din mentor vil sandsynligvis være der for dig, når du får erfaring på området. Tal med din mentor om, hvordan du lytter, og hvilke områder kræver mere opmærksomhed. Din mentor bør dele din passion for succes, men ikke blive så involveret, at det forstyrrer familieplaner eller sociale arrangementer. Dette kan ikke kun føre til et usundt hjem, men også en følelse af usikkerhed. Du kan ende op med en lavere grad af succes.

En mentor bør være en person, du kan stole på at give dig værdifulde råd og hjælpe dig med at udvikle din karriere. Sørg for, at din mentor ikke handler på en truende måde og ikke ignorerer dine bekymringer. Sørg for, at det hele handler om dig og ikke det andet.

Min favorit er mentorskab af andre … Lad dine mentorer omfatte folk, der er ældre end dig, men har været i branchen længere end du har. De har haft større succes på grund af deres hårde arbejde.

Et sidste forslag er at være mentor. Mentorjob kan ikke kvantificeres ud fra, hvor meget de bringer til et bord. Mentorer bør ikke være nye eller uerfarne. I stedet skal du kigge efter dem, der er velforberedte og har gjort det til, hvor du er.

Skriv kommentar