Realiteterne ved online shopping

Online Shopping synes at være fremtiden for detailhandel. Nylige undersøgelser hævder, at det i 2015 vil være mere end 50% af detailbefolkningen online, og det er allerede fremtiden for bankvirksomhed. Kan vi virkelig stole på onlineforhandlere med vores kreditvurderinger? Hvad gør en god online forhandler?

Jeg mener, at der er flere svar på dette spørgsmål. Fremtiden for online detailhandel er en blandet pose Horizon Video Poker, flywire, programoversigter, bizrate mesterværk og mange flere. Videospilindustrien er en gennemprøvet industri med dokumenterede værktøjer til engagement og fastholdelse. Fremtiden for online shopping er juice – Britney Spears og Justin Bieber er blot nogle af de underholdningsprodukter, der er tilgængelige på internettet. Fremtiden for online shopping er personlig svig-bevis (også tjek Better Business Bureau oplysninger) og 100% kundesupport med faktiske mennesker i den anden ende af telefonen.

Jeg tror, at fremtiden for online shopping er at uploade direkte til din puffies. sterling luft, CAN, Googles, PayPal, ebay, Amazon, Google drev … osv. Årsagerne er indlysende – luft, googles, PayPal osv. bogstaveligt talt lige der med et klik på en knap. uploade direkte til din egen konto på disse websteder og kontrollere forbrugsgrænserne fra listen. Med andre ord, tjene så mange penge, som du ønsker.

Jeg tror, at fremtiden for online shopping er en blanding af råvarer – fantastisk produkt / service / produkt markedspladser, global rækkevidde & små markedspladser. Inkorporeringen af online auktionssider som eBay eller flyver direkte ind i mainstream online handel er en klar indikation af fremtiden for online shopping. Som et eksempel, en af de største online auktion sites, fly.com, erhvervet en lang tid forhandler af penny auktion leverancer, The auction.com, et par måneder siden.

I de tidlige dage af online shopping, skal du acceptere, at der ikke er sådan noget som en gratis frokost. De veletablerede principper og regler for erhvervslivet som, produkt & prisjustering, emballage, forsendelse, returneringer, garantier og refusioner, vil gælde. Brug af forretningsmodeller som “Buy-one-get-one” eller “Buy-one-send-one” er gode måder at holde Tabulations høj. En af de mest interessante historier om online shopping jeg gjorde en artikel om var af en mand, der brugte “Buy-one-send-one” forretningsmodel til at matche hans online shopping behov for sin kone. Heken, en medarbejder i Flymo, Inc., en førende producent af folde fly, for nylig delte sin historie om at starte ud i erhvervslivet. Han brugte tre år på at opbygge en $ 4.000 forretning ved at sælge billedrammer online, og i dag tjener han mere end $ 8.000 om måneden at sælge billedrammer på eBay. Han fortæller om at have 10.000 billedrammer på sin hjemmeside, som han personligt har solgt, hvilket svarer til et salg pr. dag på i alt 1,7 millioner dollars. Men når du stemmer overens, kommer du til den konklusion, at du faktisk er involveret i en $ 4.000 om dagen forretning.

Du kan også tjene penge ved at oprette dine egne webbutikker. Nogle mennesker sælger alt fra brugt tøj til gavekurve online. Styrken ved internettet er, at du er inden for rækkevidde af folk, der vil købe, hvad du sælger, og du er også inden for rækkevidde af mennesker, der ønsker at sælge til dig. Hvis du for eksempel opretter din egen butik på Amazon, har du alle mulige kunder, der kommer ind og køber dine produkter. Hvis du opretter en PayPal konto, har du et af de mest etablerede systemer til at foretage betalinger til forskellige personer.

Det er rigtigt, at World Wide Web er et glimrende sted at gøre forretninger. Men det er også sandt, at du ikke kan slippe af sted med sleazy og agn fyldt reklame. Hvis du sælger brugte produkter på eBay, skal du afsløre nøjagtigt, hvad du sælger, og du skal være klar til at acceptere betaling på forhånd. Hvis du også skal håndtere en masse påtrængende mennesker, der kun er efter en procentdel af det, du sælger, så godt, hvis du skal have hurtig en levering, vil du i så fald sandsynligvis ikke klare det.

Beskytte dig selv! Online shopping er kommet for at blive, og online-forretning er særligt sårbar over for forfalskede underskrifter, da du ikke kan kontrollere varerne en på én. Hvis du kun ønsker at købe en bog, eller en musik-cd, finde en person, der er velrenommeret, og som har åbnet en online butik.

Det er helt normalt for andre online-shoppere at spørge dig om webstedets privatlivspolitik, som du kan læse. Dette er et øjeblik, der bør værdsættes. Nu, når det drejer sig tid til at indtaste dit kreditkortnummer, skal du blive præsenteret for en 128-bit krypteret kode. Dette er ikke noget, du vil åbne med nogen af de tegn, du ser i et tegneseriespøgelses ansigt.

Skriv kommentar