Sådan finder du den mest effektive balanceoverførsel

En masse kreditkort har et årligt gebyr, der spænder fra $ 60 til $ 150. Nogle kort tilbyder en 0% ÅOP introduktionsrate. Kun en håndfuld udstedere har årlige gebyrer, så sørg for at kigge efter en, der ikke gør det.

Spørg kortudbyderen, om satsen er fast eller variabel. Hvis ÅOP overstiger den årlige procentvise afgift, så spørg. Du bør også beslutte, hvilke rentefrie perioder der gælder. Normalt er der en minimumsperiode.

Du skal vide præcis, hvordan din ÅOP blev beregnet. ÅOP kan være bundet til en differentieret rente-only tidsplan med balance overførsel gebyrer, gebyrer og gebyrer først og derefter den indledende sats på 0%. Variable transaktionsgebyrer kan opkræves i stedet for et fast gebyr eller et engangsgebyr. Selvom disse valg ikke rigtig vil gøre en forskel, hvis du ikke læser dette, betaler du muligvis et meget dyrt og upassende gebyr.

Mens ÅOP er vigtig, jo større spørgsmål er, hvor du er på ÅOP stigen. Der er mange faktorer, der påvirker ÅOP, du kan kvalificere dig til. Forstå dem vil hjælpe dig med at forstå, hvor du står i forhold til kreditkort behandling gebyrer stigen.

Belønningspoint: En ÅOP, der er højere, betyder ikke altid en større belønning. Overvej f.eks. ÅOP hos en kreditudbyder og en anden kreditudbyder, der tilbyder det samme belønningsprogram. Er det rigtigt, at en højere sats betyder flere besparelser? Er det den højere ÅOP, der anvendes til belønninger programmer? Vær opmærksom på detaljerne i hvert korts tilbud.

Introduktionsrente: Det er vigtigt at holde trit med ændringer i meddelelser eller i rentepolitikker for at finde ud af, hvor meget renter du betaler. Du kan få at vide, at introduktionssatsen kun er gyldig i tre måneder. Hvis den tid forlænges, vil dine kreditkortbetalinger så stige eller falde? Disse oplysninger vil hjælpe dig med at bestemme, hvor meget “i gebyrer” du rent faktisk betaler. Høje renter betyder, at du skal betale mere, end du ville, hvis du vidste, at minimumsbetalingen var 3%.

Balanceoverførsler: Det kan være meget omkostningsbesparende at finde det bedste tilbud om balanceoverførsel. Mens de fleste balanceoverførselstilbud er gebyrbaserede, er der nogle ting, der kan indikere altomfattende tilbud. Kort, der ikke opkræver renter for saldooverførsler op til 12 måneder, kan f.eks. være tilgængelige. Visse kort kan også tilbyde nul procent balance overførselsgebyrer for hele perioden, men dette er kun tilgængeligt for kort, der er umiddelbare arvinger eller kort, der har 0% tilbud.

Du vil blive opkrævet gebyrer, når du har betalt transaktionsgebyret. Nogle kort opkræver et transaktionsgebyr mellem 1% og 4%, mens andre har en teaser-sats, der tillader balanceoverførsler. Et kort som dette bør overvejes, hvis en lav afvisningsprocent ikke gælder for saldooverførsler.

At finde den bedste ÅOP for dine forbrugsvaner, og hvor du bruger det, er nøglen til at få et kreditkort. Flere kreditkort kan resultere i afvisning, medmindre du rent faktisk er ansvarlig for din kredit eller er villig til at lyve om det. Mange kort kan bruges til nødsituationer, men hvad ellers? Du kan ikke være i stand til at låne penge fra dem, hvis du har astronomiske renter.

Best-buy-kort Disse websteder hjælper dig med at finde kreditkort med de bedste belønninger eller laveste årlige gebyrer.

Disse kreditkort tilbud er beregnet til at få dig til at bruge dit kort. Dette er en fælles taktik, der anvendes af mange virksomheder i pauser af tjenesten. Mener du, kredit forvaltning en væsentlig del af dit daglige liv? Du vil være i alvorlige økonomiske problemer, hvis du ikke har den rigtige finansielle uddannelse.

Skriv kommentar