Ubegrænsede lydbøger

Ubegrænset Lydbøger er en tjeneste, der lader dig lytte og downloade så mange lydbøger eller så mange som du ønsker. Der er ingen omkostninger, og du kan brænde bøgerne til cd’er eller dvd’er når som helst. Ubegrænset Audiobooks ‘bibliotek indeholder mere end 2100 000 titler. Disse omfatter romantik, action og komedie samt science fiction, humor, science fiction, bøger for børn, selvudvikling og mange andre emner. Dette giver ubegrænset adgang til forskellige genrer. Hver dag ændres udvælgelsen, så du altid finder noget, du nyder.

Lydbøger kan afspilles på enhver enhed, herunder din iPod, iPhone, Android eller smartphone. Ubegrænset Lydbøger har en fantastisk funktion: Du kan registrere dig som forfatter og få en elektronisk betaling for hver solgt bog. Tilmelding som forfatter giver dig ubegrænset lydbøger royalty. Når du er forfatter og har oprettet en bog, vil du være i stand til at indsende den på Unlimited Audiobooks hjemmeside og tjene en endnu større provision. Dette er en glimrende måde at udvide din online-forretning og gøre nogle ekstra kontanter.

Lydbøger kan købes direkte via Ubegrænsede lydbøger. Eller du kan tilmelde dig den gratis medlemsklub. Det ubegrænsede abonnement på lydbøger kan bruges til at finde lydbøger i enhver genre. Den ubegrænsede lydbogssamling vokser hver dag med hundredvis af nye titler tilføjet regelmæssigt. Tjenesten har hundredvis af lydbøger, i alle genrer: forretning, romantik og handling samt science fiction, science fiction, børn osv. Et ubegrænset abonnement på lydbøger giver dig mulighed for hurtigt at opbygge dit bibliotek.

Du kan vælge mellem mange forskellige formater for at få din bog, såsom et traditionelt hardback-format eller et ubegrænset lydbogsformat. Du har også muligheder for at købe bøger fra traditionelle mursten og mørtelbutikker eller online. Din fænge digitale bog app giver dig adgang til tusindvis flere titler. Internettet kan give de bedste muligheder for download af lydbøger. Download af en lydbog er gratis for alle sælgere.

At deltage i fængeklubben giver dig ubegrænset adgang til millioner flere lydbøger. Fordi dette er en af de mest overkommelige måder at få ubegrænsede lydbøger på bookbeat gratis, behøver du ikke bekymre dig om forsendelse eller betale høje månedlige gebyrer. Derudover får du adgang til særlige tilbud og kampagner som medlem. Du kan også oprette din egen lydbogssektion, så du kan uddele gratis lydbøger til familiemedlemmer og venner.

Lydbøger er en fantastisk måde at undervise i grammatik, historie og meget mere på. Børn med svært ved at læse kan lære at udtale ord korrekt. Et barn bør aldrig klage over at kunne læse korrekt i deres egen stemme. For at forbedre lytning og læring er lydbøger også tilgængelige for voksne. Uanset din grund til at bruge lydbøger, skal du sørge for at oprette en konto på fænge digital læser app, så du straks kan nyde ubegrænset lydbøger.